Nu siktar vi på 2009

Vad fort ett år går. Eller hur?
Efter ett antal djurinsättningar med påföljande utslaktningar har tolv månader helt plötsligt passerat för dig som är fjäderfäproducent. För undertecknad har det producerats och publicerats artiklar, dels i tryckta medier, dels webbaserat.


Med åren ställer jag mig allt oftare frågan: Vad har jag egentligen åstadkommit med min arbetsinsats? Har jag lagt min tid på ett klokt sätt? Hur har jag varit för mina medmänniskor och har jag påverkat världen, eller åtminstone fjäderfänäringens vardag på något positivt sätt?

Jag försöker inte ge några svar här, utan vill bara meddela att jag som branschens tidningsproducent (ett ansvarsfullt uppdrag som jag med glädje ägnar mig åt), ser fram emot nästa år. Under 2009 vill jag göra mitt bästa för att kunna fortsätta utveckla samarbetet med er alla i den svenska fjäderfäbranschen. Målet är att genom tidningen positivt kunna påverka förutsättningarna för din fjäderfäverksamhet.

En hastig summering visar att redaktionen för denna tidning (inkluderande ett visst mått av externa författare) under 2008 har publicerat cirka 350 artiklar inom fjäderfäsektorn. De flesta har synts i tidningen Fjäderfä medan några endast har publicerats på hemsidor.
Detta inte sagt för att redovisa volymer utan mer för mina egna funderingar över kvalitet och val av ämnesområden och artikelrubriker. Vi skulle också kunna skriva mer men ännu viktigare är att jobba med rätt saker.

Hur resonerar du inför det nya året? Vad är viktigast för dig och din verksamhet?

Du är alltid välkommen att kontakta undertecknad!
Fjäderfä nr 10-2008.

 


Jag önskar dig
en fin julhelg!

Sven Secher
redaktör

Du kan beställa denna utgåva kostnadsfritt genom att fylla i formuläret nedan.

Du kan även beställa en helårsprenumeration av tidningen Fjäderfä

Jag vill beställa* exemplar av
Publikationen Nu siktar vi på 2009
Namn*
Adress*
Postnr, ort*
Företag 
Fakturaadress 
Faktura postnr, ort 
Telefon 
Telefax 
E-post 
Tillval Jag vill bli medlem i SFS-Svenska Ägg
Jag vill bli medlem i Svensk Fågel
Vi kontaktar dig för mer information.
Verifieringskod*
Ny kod

Fält markerade med asterisk (*) är obligatoriska

Svenska ÄggSvensk Fågel
Fjäderfä Logga in...
Copyright© 2008. Alla rättigheter förbehålles.