2018-01-09

Jarmo Lindholm ny vd för Atria

Jarmo Lindholm tillträdde sin nya tjänst som vd på Atria den 1 januari 2018. Samtidigt strukturerar bolaget om sin verksamhet i Skandinavien och Sverige blir ett eget affärsområde. Atria Scandinavias nuvarande vd Tomas Back tar en ny roll som CFO.

Det framgick av ett pressmeddelande från Atria före årsskiftet, vilket vi här återger.

Jarmo Lindholm har en lång karriär inom Atria och kommer närmast från rollen som vd för Atrias ryska verksamhet. Dessförinnan arbetade han som marknadsdirektör för hela koncernen och kommersiell direktör för Atria Finland.
Jarmo Lindholm tillträdde sin nya tjänst den 1 januari 2018. Samtidigt kommer Atria att strukturera om sin verksamhet i Skandinavien och Sverige blir ett eget affärsområde.

Atria Scandinavias nuvarande vd Tomas Back tar en ny roll som CFO och vice vd för Atria Plc samt det övergripande ansvaret för Atrias danska verksamhet.

Atria Scandinavia är ett av norra Europas ledande matföretag med välkända varumärken som Lithells, Sibylla, Pastejköket, Lönneberga, Lagerbergs,  3-Stjernet, Ridderheims och TZAY. Vi tror på ”Good food - better mood”. För oss innefattar detta hela livsmedelskedjan – från primärproduktion till konsumentens bord. Vi levererar trygg mat som producerats på ett ansvarsfullt sätt och som ger välmående och inspiration till våra kunder och konsumenter.
Atria Scandinavia har cirka 1 000 anställda, nio produktionsanläggningar och en omsättning på cirka 3,5 miljarder kronor. Företaget ingår i den börsnoterade finska koncernen Atria Group med 4 715 anställda och en omsättning på cirka 12,5 miljarder kronor.

Publicerat i tidningen Fjäderfä nummer 1-2018.


Utskriftsvänlig sida

Svenska ÄggSvensk Fågel
Fjäderfä Logga in...
Copyright© 2008. Alla rättigheter förbehålles.