2004-09-07

Brylépudding med cocos och choklad

En klassisk dessert som får en modern touch genom kokosmjölken. Servera gärna med vispad grädde eller någon fruktsås.

4 portioner

1/2 liter kokosmjölk
4 ägg
2 tsk kakao
1-3 msk strösocker
10 g vaniljsocker

Sätt ugnen på 155°.
Vispa samman ägg, socker, kakao och vaniljsocker.
Koka upp kokosmjölken och låt den svalna något.
Vispa ihop alla ingredienser. Grädda puddingen i vattenbad ca 20-30 minuter. Tänk på att pudingen kan bli blåsig om du har för hög värme.
När du är säker på att puddingen stelnat tar du ut den och stjälper upp den och låter den kallna.

Recept: Stefan Grynge

Utskriftsvänlig sida

Svenska ÄggSvensk Fågel
Fjäderfä Logga in...
Copyright© 2008. Alla rättigheter förbehålles.